7 november 2015, om 18:00, Koninklijk Instituut voor de Tropen, Mauritskade 63, Amsterdam | Koninklijk Instituut voor de Tropen, Mauritskade 63, Amsterdam

Afrikadag 7 november in Instituut de Tropen

Op zaterdag 7 november 2015 organiseert de Foundation Max van der Stoel (FMS) weer de Afrikadag. Dé jaarlijkse dag voor politiek en maatschappelijk debat over internationale samenwerking vindt plaats in het Koninklijk Instituut de Tropen.

banner-afrikadag-07-11-2015

Jaarlijks organiseert de Foundation Max van der Stoel (FMS) de Afrikadag (www.afrikadag.nl), een landelijke bijeenkomst over Afrika en internationale samenwerking. De Afrikadag is hét grootste evenement op het gebied van Afrika en internationale samenwerking in Nederland. Afrikadag 2015 staat in het teken van de rol van China en andere ‘nieuwe spelers’ in Afrika. Hoofdgasten zijn Makhtar Diop (vicepresident voor Afrika bij de Wereldbank), minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) en minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking).

Vanaf 18.00 uur tot middernacht vindt de afterparty “Africa at Night”plaats in Q-Factory, Amsterdam. Programma en kaartverkoop vanaf 1 oktober via de website www.afrikadag.nl.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van de Foundation Max van der Stoel.