8 maart 2014, Zeeuwse Bibliotheek aan de Kousteensedijk 7 in Middelburg | Zeeuwse Bibliotheek aan de Kousteensedijk 7 in Middelburg

Internationale Vrouwendag 2014

Zaterdag 8 maart 2014 vieren we in Zeeland op initiatief van de PvdA Internationale Vrouwendag. Een bijzondere dag die nog steeds een belangrijke rol speelt in de emancipatie van de vrouw. Het thema van deze 102de viering is ‘Wie zorgt?’. De overheid ziet een grotere rol weggelegd voor mantelzorgers. Komen deze zorgtaken straks op het bordje van de vrouwen?

Diverse Zeeuwse spreeksters zijn bereid en in de gelegenheid gevonden om een bijdrage te leveren aan deze viering alsmede de leerlingen van theaterdocente Josien de Graaf die de discussie op cabareteske wijze zullen inleiden.

Onder leiding van Nellie Oosthoek (adviseuse PR & communicatie bij Scoop) wordt gediscussieerd met het panel en de zaal waarbij het thema ‘Wie zorgt?’ centraal staat. De bijeenkomst zal zaterdag 8 maart 2014 plaatsvinden in de Zeeuwse Bibliotheek aan de Kousteensedijk 7 te Middelburg. Deelname is er o.a. door de Middelburgse PvdA-wethouder Saskia Szarafinski.

Plaatje-uitnodiging-vrouwendag-2014-0011

Voor opgeven voor deelname of voor meer informatie: zie hiervoor de website van de PvdA Zeeland.