25 mei 2013, Dauwendaele | Dauwendaele

PvdA vraagt Dauwendaele om haar mening

Zaterdag 25 mei om 11.00 uur gaat de Middelburgse PvdA  de wijk in met een zogenoemde canvasactie. Fractieleden en andere PvdA-ers zijn dan in de Middelburgse wijk Dauwendaele, bellen aan en stellen de bewoners een aantal vragen. Bijvoorbeeld wat zij positief aan hun wijk vinden, wat ze negatief vinden en welke onderwerpen de lokale politiek moet oppakken. Ook gaan we de bewoners vragen of zij het Winkelcentrum Dauwendaele graag verbouwd zien worden of niet.

De uitkomsten komen op de Middelburgse PvdA website https://middelburg.pvda.nl  te staan. In de straten waar we langs de deuren zijn geweest, krijgen de mensen een terugkoppeling via een flyer. De Middelburgse PvdA neemt de input van deze “canvasactie” mee in haar verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014.

Tijdens de canvasactie is ook aandacht voor Europa. We vragen de bewoners wat zij graag zien opgenomen in het verkiezingsprogramma van de PvdA voor de Europese verkiezingen in 2014. Ook mensen die niet aangesproken worden door het PvdA-team kunnen meedenken over Europa. Via de website www.watwiljijmeteuropa.nl kan iedereen zijn ideeën kwijt. De beste ideeën maken kans om opgenomen te worden in het PvdA verkiezingsprogramma voor de Europese verkiezingen van 22 mei 2014.