25 februari 2014, Kloveniersdoelen | Kloveniersdoelen

Verkiezingsdebat Scope/PZC

Dinsdagavond 25 februari organiseren Scope en PZC een verkiezingsdebat in de Kloveniersdoelen. Ingezet daarvoor wordt ZEEpeil, het online opiniepanel voor en over Zeeland. Het debat is één van de 13 debatten in de 13 gemeenten van Zeeland die in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 worden gehouden.

Tot 10 februari kon iedere inwoner van Zeeland mee doen aan de peiling. De peiling ging over de economie, zorg, veiligheid, leefbaarheid, onderwijs en vrije tijd. Een paar vragen werden speciaal over de eigen gemeente gesteld. Op de dag van het debat in uw gemeente staat de uitkomst van de peiling in de PZC en op de site van Scoop. De uitkomsten van de peiling zijn het uitgangspunt bij het debat van SCOOP/PZC bij u in de buurt. Politieke partijen en publiek kunnen reageren en discussiëren over de uitkomsten.

De debatten worden geleid door Nico Out en Ron Lubbersen en verslaggevers van de PZC. Inloop vanaf 19.00 uur, de debatten beginnen om 19.30 uur en duren uiterlijk tot 21.30 uur. ZEEpeil is een initiatief van SCOOP, in samenwerking met University College Roosevelt. ZEEpeil streeft een brede vertegenwoordiging van Zeeuwen in het panel na. Hoe meer Zeeuwen er deelnemen, hoe gerichter de peilingen kunnen zijn. Panellid worden? Ga naar www.zeepeil.nl