20 februari 2017

Albert on tour!

Het Middelburgs Tweede Kamerlid Albert de Vries heeft zich de afgelopen vier jaar ingezet voor de ‘Zeeuwse zaak’. Omdat er bijvoorbeeld op het gebied van krimp en economische ontwikkelingen stappen zijn gemaakt, maar er nog een heleboel werk ligt, wil hij vier jaar verder. De komende weken zet hij zijn inzet voor de komende vier jaar kracht bij met diverse activiteiten in de provincie.

Krimp in de provincies is één van de thema’s waar De Vries zich de afgelopen vier jaar voor heeft ingespannen. Dankzij een motie van Albert de Vries profiteert De Achterhoek bijvoorbeeld nu ook al van de faciliteiten voor zogenoemde ‘krimpregio’s’. Afgelopen vrijdag, 17 februari, was de eerste in een serie van vijf ‘krimpcafé’s’ in Zeeuws Vlaanderen. Gezien de bomvolle zaal een thema dat leeft! De komende weken volgen er nog krimpcafé’s in Lichtenvoorde (Achterhoek), Holwerd (Fryslan), Loppersum (Groningen) en Zuid Limburg (locatie nog niet bekend)

Albert de Vries is met lokale PvdA-politici de komende weken ook op tour in de provincie Zeeland. Zaterdag 25 februari is hij op pad in de gemeente Veere, zaterdag 11 maart op de Markt in de gemeente Middelburg. Zaterdag 11 maart is Albert eveneens te gast in Zeeuws Diep bij Omroep Zeeland. Maandag 6 maart bezoekt het Zeeuws Tweede Kamerlid samen met gedeputeerde Ben de Reu en minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem door Zeeland. Het precieze programma volgt later.