Door Jeroen Louws op 14 december 2013

Ik wens Middelburg…

Ik wens Middelburg… Op die vraag gaven ruim tweehonderd Middelburgers zaterdag 14 december op de Markt antwoord. PvdA Middelburg nodigde zaterdag het winkelend publiek uit om een wens voor de stad te doen voor 2014.

Veel tevreden inwoners moesten even nadenken, maar wisten uiteindelijk toch wat voor hun verlanglijstje te bedenken. Een groene stad, een sociale WMO, voldoende activiteiten voor jongeren boven de zestien, een coffeeshop… Zomaar een greep uit ruim tweehonderd ideeën die er werden geopperd. PvdA zal er zijn voordeel mee doen. De fractie werd overigens gesteund in het idee dat Middelburg een besluit wil over de schouwburg. De PvdA zal zijn best doen om dat maandag aanstaande in de gemeenteraad voor elkaar te krijgen.

Klik hier voor het FOTOALBUM van onze actie.

Jeroen Louws

Jeroen Louws

Lid van de commissie Algemeen Bestuur Wijkcontactpersoon: Binnenstad en Griffioen Portefeuilles: Algemene zaken (Kwaliteitsatlas; algemene visie); Financiën; Personeel; Democratisering; bestuurlijke vernieuwing; Participatie; Dienstverlening/Digitale Overheid 2020; Overleg Middelgrote gemeenten/Spiegeling; Veiligheid; VRZ; Vergunning en handhaving; Communicatie/PR/Stadspromotie; Kerntakendiscussie (HGT); Internationale samenwerking; Coffeeshop; Nutsbedrijven/Delta. Projectmanager gemeente Vlissingen Geb. 28-02-1970 Korte Noordstraat 7 4331 CG Middelburg

Meer over Jeroen Louws