Door Jeroen Louws op 19 april 2013

De website is vernieuwd!!

Ik ben erg blij dat de PvdA Middelburg vandaag de mooie nieuwe website kan presenteren. Niet alleen ziet de site er ontzettend mooi uit, hij voldoet voortaan ook weer aan de wensen van deze tijd. De site biedt mogelijkheden tot interactiviteit, want een bezoeker kan voortaan gemakkelijk reageren op berichten.

Ook de mogelijkheden tot integratie met de webtoepassingen van deze tijd als Twitter, FaceBook, Youtube etc. zijn prima geregeld. Aan de slag dus!

Vanaf nu is dat dus anders. Naast alle vertrouwde informatie, fotoreportages en filmpjes, kunnen we op onze website nu dus ook het gesprek aan gaan. Want daar gaat politiek om. Het gesprek aangaan, argumenten uitwisselen. Luisteren, heel veel luisteren. Overtuigen, maar soms ook overtuigd worden. Door langs de deuren te gaan in onze stad en bewoners te vragen wat er speelt: wat gaat er goed? Wat kan er beter? De vele raadsleden die dan meegaan met de buurtbezoeken kunnen vaak direct aan de slag met de reacties uit de wijk.

Laat deze site vooral een plek bieden voor een digitale versie van dat gesprek aan de deur. Laat ons weten wat er speelt. Laat je reactie achter bij onze blogs en standpunten. En deel ze als je het met ons eens bent. Ook als je het niet eens bent, trouwens. Ik hoor het graag van je.

Jeroen Louws

Jeroen Louws

Lid van de commissie Algemeen Bestuur Wijkcontactpersoon: Binnenstad en Griffioen Portefeuilles: Algemene zaken (Kwaliteitsatlas; algemene visie); Financiën; Personeel; Democratisering; bestuurlijke vernieuwing; Participatie; Dienstverlening/Digitale Overheid 2020; Overleg Middelgrote gemeenten/Spiegeling; Veiligheid; VRZ; Vergunning en handhaving; Communicatie/PR/Stadspromotie; Kerntakendiscussie (HGT); Internationale samenwerking; Coffeeshop; Nutsbedrijven/Delta. Projectmanager gemeente Vlissingen Geb. 28-02-1970 Korte Noordstraat 7 4331 CG Middelburg

Meer over Jeroen Louws