11 maart 2016

Symposium ‘Een rechtvaardig pensioenstelsel voor nu en straks!’

Op maandag 21 maart a.s. organiseert het Ouderennetwerk PvdA het symposium ‘Een rechtvaardig pensioenstelsel voor nu en straks!’ Locatie is vanaf 18.00 uur het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Het ouderen netwerk wil samen met onze politieke vertegenwoordigers, de Jonge Socialisten, FNV en FNV jongeren met u van gedachten wisselen over Arbeid, Inkomen en Pensioen in het kader van bestaanszekerheid.

  

Hoe verdelen we de koek als het gaat om werk en pensioen? Hoe zorgen we dat er voldoende koek blijft? De wereld verandert. Burgers veranderen mee. Participeren in veranderingen is zelden een knelpunt als er voldoende aandacht wordt geschonken aan het mobiliseren van bereidheid bij burgers en rekening wordt gehouden met gerechtvaardigde belangen. Dit vereist luisteren naar mensen, eerlijk problemen aangeven en vanuit een visie samen antwoorden genereren. Dat vraagt meer dan alleen reageren op de huidige schrijnende gevallen om te voorkomen dat we als PvdA niet achter de feiten aan blijven lopen.

 

Locatie voor het symposium is de Jaarbeurs (Beatrixgebouw) in Utrecht. Het evenement vangt om 17.00 uur aan met een inloop met soep en broodjes. Het symposium start om 18.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Sprekers en forumleden zijn Fred Plantinga (ONP), Jetta Klijnsma (staatssecretaris), Roos Vermeij (PvdA Tweede Kamerlid), Gijs van Dijk en Chris Driesen (FNV), Ester Krabbendam (FNV jong) Lieke Kuiper en Harm Hofman (PvdA Ouderennetwerk). De dagvoorzitter is Hans Spekman (Fred Cohen)

 

Aanmelden

Voor deze bijeenkomst is het noodzakelijk om je aan te melden. Dit kan via de reserveerlijn van de PvdA: 020-5512155. Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5896. Houd ook je relatienummer en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer hebt, word je doorverbonden met een van onze medewerkers (tijdens kantooruren).